Lessen

Ski of Snowboardles

Wil je niet wachten met lessen tot je op de piste staat en wil je leren skiën of snowboarden in een Indoor Ski- en Snowboardschool? Dan zit je bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad helemaal goed.

Er zitten vele voordelen aan overdekt lessen: je hebt altijd sneeuwgarantie, nul kans op slecht weer en geen wachttijden bij de skilift!
Ook is er minimale kans op blessures door een superveilige baanconstructie en de aanwezigheid van gediplomeerde instructeurs. Bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad geven we lessen aan zowel beginners als gevorderden.

De lessen

Elke les duurt één uur, waarbij je steeds 3 keer tien minuten op de baan staat.Je staat altijd maximaal met z’n tweeën gelijktijdig op de baan en met maximaal 4 personen per uur (dus 10 minuten op/10 minuten af). Hierdoor word je tijdens de les optimaal privé begeleid door jouw leraar Op deze manier kunnen wij garanderen dat je de volledige aandacht krijgt van de professionele instructeurs, zodat je jouw technieken en stijl optimaal kan ontwikkelen! Of je nou de basics onder de knie wilt krijgen, je conditie weer wilt opkrikken of je techniek wilt verbeteren, als je lest bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad krijg je gegarandeerd de beste deal.

Onze instructeurs

Onze instructeurs zijn allemaal volledig gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met lesgeven. Een aantal van onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen of absolute beginners, en anderen kunnen zelfs de meest vergevorderde snowboarder of skiër nog trucs en technieken bijleren! Alle denkbare technieken kunnen wij leren en perfectioneren op onze binnenbaan. Wij passen elke les aan op basis van je ervaring en je wensen, zodat je les krijgt van de beste instructeur voor jouw niveau.

Ski- of snowboardles voor kinderen

Ook aan kinderen biedt Indoor Ski & Snowboard Zaanstad ski- en snowboardlessen aan. Onze leraren maken van de lessen een leuk spel en zorgen ervoor dat jouw kinderen het tijdens de lessen ontzettend naar hun zin hebben. Hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop en onze instructeurs maken zich er zeker van dat de kids de basics volledig onder de knie hebben voordat ze de piste afdalen.

Beginners Ski of Snowboardles

Wil je graag leren skiën of snowboarden, maar heb je nog nooit een voet in verse sneeuw gezet? Dan kan je je bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad inschrijven voor onze beginnerslessen. Deze vangen aan met een heldere instructie waarbij er uiteraard alle ruimte is voor vragen. Gedurende de les is er voor iedereen genoeg individuele aandacht en geduld en wordt er sterk ingezet op veiligheid. Ben je een beetje nerveus om de piste op te gaan? Onze instructeurs geven je tips om met je angsten om te gaan, zodat je van jouw tijd in de sneeuw volledig kan genieten!

Gevorderden ski of snowboardles

Onze instructeurs kunnen zelfs de meest gevorderde skiërs en snowboarders nog wat bijleren. Wil je je technieken verbeteren, of wil je eindelijk eens leren slalommen of buckelen? Onze instructeurs staan je volledig bij, ook als je je off-piste technieken of freestyle wilt perfectioneren. Al onze leraren blijven continue op de hoogte van de laatste trends, zodat jij op de pistes iedereen versteld kan laten staan van de vetste trucs!

Materiaal tijdens de lessen

Als je bij ons lest, maak je gratis gebruik van onze ski’s en snowboards. Dit is uiteraard inclusief skistokken en schoenen. Heb je zelf je eigen schoenen bij je? Dan raden wij je zeker aan om deze te gebruiken! probeer 10 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn, kleding advies ; training broek en shirt met lange mouwen.
Ook dragen we tijdens de lessen een skihelm, u kunt deze zelf ook meenemen of kunt er een van ons gebruiken.

Lees hier meer over materiaal en onderhoud.

Bewegende skihelling

Bij Indoor Ski & Snowboard Zaandam maken wij gebruik van een bewegende skihelling. Hierop kan zowel de beginner als de vergevorderde zijn of haar technieken optimaal verbeteren. Hoe het werkt? De helling functioneert als een lopende band, met een variabele snelheid. Ook kan de hoogte van de helling worden aangepast zodat je kan oefenen voor alle mogelijke natuurlijke pistes. De mat is gemaakt van een valvriendelijk materiaal maar benadert heel goed de natuurlijke sneewomstandigheden van pistes in de natuur. Mocht het toch tot een tuimel komen, dan kan de skihelling met een noodstop direct stilgezet worden.

Lestijden

Ben je helemaal enthousiast geraakt en kan je niet wachten om bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad te gaan lessen? Maak dan hier een reservering en vergeet vooral niet je niveau te vermelden.

Wij geven lessen op:

Maandag-dinsdag- woensdag en vrijdag van: 10:00 tot 23:00 uur
Donderdag van: 18.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van: 09:00 tot 18:00 uur

In het voor en na seizoen zijn wij beperkt geopend.

Als je onverhoopt niet kan meedoen aan een les, kun je je tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos afmelden. Anders wordt de les op je abonnement in mindering gebracht en dat is natuurlijk hartstikke zonde!