Indoor rolbaanopleiding

Wil jij skileraar worden?

Lijkt je het gaaf om op de indoor rolbaan les te geven? Volg dan de opleiding, doe examen en behaal een Internationaal diploma via Snowsports Academy om les te kunnen geven op de baan. Uniek aan deze Indoor Rolbaan opleiding; je kunt de opleiding bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad volgen! De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Snowsports Academy.

Als je de opleiding met goed gevolg hebt doorlopen ben je in staat zelfstandig les te geven op de indoor rolbaan op diverse niveaus. Je bezit didactische vaardigheden, bent in staat een les voor te bereiden en je kan een bewegingsanalyse maken.

De Indoor Rolbaan opleiding

Doel van de Indoor Rolbaan opleiding

Na het doorlopen van deze module ben je in staat zelfstandig les te geven op de indoor rolbaan op diverse niveaus. Je bezit didactische vaardigheden, bent in staat een les voor te bereiden en kan een bewegingsanalyse maken.

Je kunt meedoen aan de Indoor Rolbaan opleiding als je:

Startdata en prijs

Volgt

Opleidingsdagen

Volgt

Wat examineren we?

Inhoud van de Indoor Rolbaan opleiding

Opleidingsadres

Indoor Ski & Snowboard Zaanstad
Kuilpad 1
1509 AS Zaandam

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding neem dan contact met ons op.

Wil je je direct aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in. Als we je aanmelding hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de details af te stemmen.