Reizen

Fantastische groepsreizen

Iedereen die bij Indoor Ski &Snowboard Zaanstad helemaal enthousiast is geraakt kan meestal niet wachten om op wintersport te gaan. Via reizen@indoorskischool.nl kan je de leukste wintersportvakanties boeken, onder begeleiding van de beste instructeurs. Indoorski & Snowboard Zaanstad organiseert gemiddeld 4 groepsreizen per jaar. Het leraren team van Indoorski & Snowboard Zaanstad kent de gebieden op hun duimpje en zal je tijdens je vakantie alle ins- en outs vertellen! Je kan je alleen inschrijven voor een reis, maar natuurlijk ook met een groep vrienden, collega’s of met je hele familie.

Volledig verzorgd

Alle reizen met Indoorski & Snowboard Zaanstad zijn tot in de puntjes verzorgd. Wat er allemaal inbegrepen zit bij jouw boeking? Een verblijf in de meest gezellig chalets en hotels, appartementen, enthousiaste reisleiders en een skipas! Afhankelijk van de reis zijn er verschillende upgrades mogelijk, maar gezelligheid is altijd gegarandeerd! Wil je tijdens je wintersportvakantie nog wat extra ski- of snowboardlessen nemen? Dat is uiteraard geen probleem. Ook kun je via ons een speciale reis op maat laten maken als je zin hebt in een familie-uitje of een teambuilding trip. Lees hieronder meer over de verschillende reizen.

Kals am Grosglockner, Oostenrijk 2020

Gezellige familiereis Oostenrijk

15 februari t/m 22 februari 2020

Inclusief skipas hotel half pension en ski begeleiding.

Figol (Familiekamer, één ruimte)
Volwassenen: € 1.069,-
Kind met halve dag oppas: € 535,00
Kind van 5 tot 12 jaar: € 709,00
Kind van 13 tot 18 jaar: € 759,00

Jenshof (Familiekamer met twee compartimenten)
Volwassenen: € 1.179,-
Kind met halve dag oppas: € 560,00
Kind van 5 tot 12 jaar: € 754,00
Kind van 13 tot 18 jaar: € 834,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief skibegeleiding en op basis van eigen vervoer.

De ski begeleiding word door leraren van indoorski Zaanstad of door ski centrum Hillegom verzorgd.

Het ski gebied Kals & Matrei is zeer geschikt voor families het gebied is nog rustig en heeft geen wachttijden voor de liften. Het gebied heeft pistes voor groot en klein, gevorderden en beginners.

Sport hotel Grosglockner is een 3 sterren hotel dat bestaat uit 2 gebouwen en direct aan de piste en aan de skilift is gelegen. Het hotel heeft een zwembad met rust ruimte en een sauna .Voor de kinderen is er een speel ruimte . Verdere informatie is op te vragen via reizen@indoorskischool.nl

Italie-reis Alba di Canazei (sella ronde) 2020

Fantatische reis voor iedereen. Single of koppel.

21  t/m 28 maart 2020

Inclusief Hotel Miramonti (halfpension) en liftpas Super Dolomiti.

Prijs: € 889,00
Optioneel: skiles van eigen leraren, 4 ochtenden € 110,– p.p.

Verdere informatie is op te vragen via reizen@indoorskischool.nl

Dutchweek Val Thorens 2019

Sneeuw, zon, lessen met onze eigen leraren, après-ski,  feesten, kinderdisco’s, gezelligheid en veel lol!

Dat is de Dutchweek Snowtime Val Thorens. Indoor Ski & Snowboard organiseert deze heerlijke sneeuwweek in samenwerking met Ski-Inn Amsterdam en Snowtime.

Een combi van sneeuwzekerheid, accommodaties aan de piste en 150 km pistes met moderne skiliften. Dat maakt Val Thorens een uniek skigebied. Het is geschikt voor alle niveau skiërs en snowboarders. Het is een echt familie-event met o.a. een kinderdisco en tekenwedstrijd. De kinderzone’s zijn veilig en het off-piste terrein is geweldig.

27 april t/m 4 mei 2019

Vanaf € 329,00

Heb je belangstelling of wil je meer info stuur dan een e-mail met je gegevens naar reizen@indoorskischool.nl

Sluit Menu